Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Geslaagde contactmiddag van Careyn Zorg Thuis

Foto

Dinsdag 11 februari 2014 heeft het team van Careyn Zorg Thuis uit Middelharnis een contactmiddag gehouden in het dienstencentrum in Middelharnis. Voor deze middag waren ouderen en/of hun mantelzorgers uitgenodigd om kennis te maken met de medewerkers van Zorg Thuis. De middag stond in het teken van samenwerking met elkaar.

Onder het genot van een kopje koffie, hapje en een drankje hebben de medewerkers van de teams zich voorgesteld en verteld hoe zij samen met mantelzorgers, familie en vrijwilligers zorg op maat kunnen verlenen. Mede door de medewerking van stichting Fier, CoCuisine, de bibliotheek en het consultatiebureau voor ouderen was het een zeer geslaagde middag.

De grote opkomst en de overweldigende reacties laten zien dat er behoefte is aan dit soort bijeenkomsten. Het team van Careyn Zorg Thuis uit Middelharnis dankt de aanwezigen dan ook hartelijk voor hun grote belangstelling. Ze gaan nog bekijken of er een vervolg op kan komen.

Meer informatie
Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van hun klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan de vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners. Persoonlijk en altijd dichtbij, want samen werkt het beter