Geslaagde inzet voor Pink Ribbon

Foto

Zaterdag 27 oktober 2012 was het zover: de Pink Ribbon Bootcamp en barbecue om aandacht te vragen voor Pink Ribbon. Zo'n dertig enthousiaste Bootcampers hebben zich, onder leiding van instructeurs van The Bootcamp Club, op een gezellige en sportieve manier ingezet voor Pink Ribbon op het strand van Ouddorp.

Na de Bootcamp zijn de meeste sportievelingen blijven hangen voor een hapje en een drankje bij 't Gorsje.

Het personeel van The Bootcamp Club en Beachclub 't Gorsje hebben zich deze dag belangeloos ingezet voor het goede doel. Daarnaast zijn de totale omzet van de beachclub en de inkomsten voor de Bootcamp workout gedoneerd aan Pink Ribbon. In totaal is er €1740,- opgehaald voor dit goede doel.

Henk van der Kruk, eigenaar van Beachclub 't Gorsje en The Bootcamp Club regio Zuid-Hollandse Eilanden: "Het is waanzinnig om te zien dat zoveel mensen zich in hebben gezet voor een doel waar ik persoonlijk veel mee heb. Ik wil alle aanwezigen dan ook onwijs bedanken voor hun enthousiasme en inzet!"

Over The Bootcamp Club
The Bootcamp Club is pionier op het gebied van Bootcamp Trainingen en een sportorganisatie met het doel buiten sporten in Europa te bevorderen. In de regio's Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Assen, Breda, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, 't Gooi, Haarlem, Lanaken (België) Leiden, Maastricht, Rotterdam, Spijkenisse, Utrecht, de Vechtstreek en de Zuid-Hollandse Eilanden vinden sinds 2011 sportactiviteiten van The Bootcamp Club in de buitenlucht plaats. De uitrol naar andere steden staat reeds gepland. Met een bestand van bijna 15.000 deelnemers en een steeds grotere klantenaanwas groeit The Bootcamp Club explosief.