Nu op de radio: Archipel Love Songs

Geslaagde Nordic Walking tocht voor Inloophuis De Boei

Zaterdag 29 oktober 2011 werd er door een enthousiaste groep deelnemers een tocht gelopen voor Stichting Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee. Deze loop werd georganiseerd door Therapie- en Bewegingscentrum Goeree naar aanleiding van de maand van de borstkanker en de opening van de nieuwe vestiging in Ouddorp Molenweg 4d.

Om 10:00 uur zaterdagochtend verzamelden ongeveer twintig deelnemers en twee begeleiders zich aan de Charbonstraat 11, waarna na een kopje koffie en een welkomstwoord de Nordic Walking tocht kon beginnen. De groep werd gesplitst in twee delen, zodat de mensen die nog niet eerder met de Nordic Walking poles kennis gemaakt hadden extra instructie kregen over hoe deze actievere manier van wandelen moest worden uitgevoerd. Het werd een gezellige wandeltocht rondom het stadje Goedereede.

Na de cooling-down en even napraten was het eindbedrag van deze ochtend al snel berekend, maar liefst €100,- aan inschrijfgeld was opgehaald. Therapie- en Bewegingscentrum Goeree heeft dit bedrag verdubbeld, waarbij de totale opbrengst tot €200,- werd verhoogd. De stichting Inloophuis De Boei was erg enthousiast over de tocht en uiteindelijke opbrengst en er werd de wens uitgesproken dit tot een jaarlijks terugkerend evenement in oktober te maken.