Nu op de radio: Weekendmix

Getuigen gezocht van dodelijk ongeval N59

logopolitieN59 - Bij een eenzijdig ongeluk op de N59 bij Achthuizen is maandagmiddag een motorrijder om het leven gekomen. De politie onderzoekt de toedracht en is opzoek naar getuigen, met name een vrachtwagenchauffeur die mogelijk meer kan vertellen.

De motorrijder, een 52-jarige man uit Ooltgensplaat, is rond 17:30 uur met zijn motor gevallen en raakte daarbij een lantaarnpaal.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen. Uit verklaringen is gebleken dat een vrachtwagen hard heeft moeten remmen toen het ongeval plaatsvond. De vrachtwagen was niet bij het ongeval betrokken, maar de politie heeft het vermoeden dat de chauffeur mogelijk wel heeft gezien hoe het ongeval is gebeurd. Helaas zijn bij de politie geen gegevens over deze chauffeur of zijn vrachtwagen bekend en daarom willen zij hem vragen om contact met hen op te nemen. Ook andere weggebruikers die iets hebben gezien roepen zij op om contact op te nemen. Dit kan telefonisch via 0900-8844.