Nu op de radio: Archipel Love Songs

Getuigenoproep vechtpartij Koninginnedagparty Dirksland

logopolitieDirksland - De politie onderzoekt de toedracht van een vechtpartij en is op zoek naar getuigen. In de nacht van donderdag 30 april op vrijdag 1 mei 2009 rond 02:00 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij waar meerdere mensen aan deelnamen. Dit was bij de Philipshoofjesweg.

Daar zou een feest gaande zijn. Een beveiliger had een opstootje beëindigd en een agressieve gast buiten gezet. Buiten keerde de man zich echter tegen de beveiliger. Ook anderen begonnen zich te bemoeien met het gevecht. De beveiliger kwam op de grond terecht en kreeg een trap in het gezicht. Hij liep hierbij verwondingen aan zijn oogkas op. Andere beveiligers hebben de collega bevrijd. De verdachten zijn ontkomen.

Het geheel was mogelijk begonnen omdat de agressieve man binnen in het pand een 27-jarige vrouw bij haar blouse had gepakt en strak getrokken had rond haar hals, waardoor zij durende enige tijd weinig lucht meer kreeg. Hij had haar ook bedreigd. Het signalement van de dader is alsvolgt: Leeftijd tussen de 40 a 45 jaar, lengte van ongeveer 1.70 meter grijs baardje (kort), snor, fors van postuur (wordt beschreven als iemand met een bierbuik), droeg een poloshirt met opdruk, waarschijnlijk 'State of Art' poloshirt, was verder groen met geel gestreept.

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van het incident (en nog niet met de politie hebben gesproken), anderszins informatie hebben over het incident, danwel mensen die de dader menen te herkennen, om te bellen met de recherche van district De Eilanden via 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via 0800-7000.