Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Gevonden en vermiste huisdieren week 13-2012

Foto behorende bij Gevonden en vermiste huisdieren week 13-2012
Foto behorende bij Gevonden en vermiste huisdieren week 13-2012
Foto behorende bij Gevonden en vermiste huisdieren week 13-2012

Stichting Amivedi, kosteloze registratie van gevonden en vermiste huisdieren, heeft voor week 13-2012 de volgende meldingen binnen gekregen.

Vermist:
* Zwarte kater "Turbo", is 6 jaar oud, heeft een witte bles op zijn borst en een snee in zijn linkeroor. Onwaardsedijk in Dirksland.
* Zwarte poes, kruising Perzische, "Debby" van 6 jaar oud, heeft een dikke langharige vacht, staat laag op de pootjes, heeft dikke pootjes met veel haar, is stevig en dik, heeft grote gelige ogen, is lief en aanhankelijk, bang voor honden. Rottenburgseweg in Middelharnis.

* Zwarte poes, kruising Maine coon, "Minou" van 9 jaar oud, is langharig, heeft een wit bekje, kaal plekje in de nek, heeft een echt 'muizensnoetje', draagt een zwarte vlooienband met een belletje eraan. Hilstraat in Oude-Tonge.
* Wit/rode kater "Koropi", is 10 jaar oud, gecastreerd, draagt een blauwe halsband, is gechipt. Deurloo/Bloemendaal in Dirksland.

Gevonden:
* Wit/bruin konijn, langharig, is wit met zacht lichtbruin, staande oren, is een groot en stevig konijn. Molenweg in Ouddorp.
* Rood/witte kater, gecastreerd, is een grote, tamme/rustige kat. Huygens in Middelharnis.
* Cypersrode poes, overleden. Eendrachtsdijk/Parkhaven in Stellendam.
* Zwarte kat, geslacht onbekend, heeft een witte buik (wit loopt tot aan de borst), wat wit op de neus, overleden. Achthuizensedijk in Achthuizen.

Bent u een huisdier kwijt of heeft u er een gevonden? Neem dan contact op met Agnes via 088-0064696 of per e-mail aan go@amivedi.com.