Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Gevonden en vermiste huisdieren week 35-2012

Stichting Amivedi, kosteloze registratie van gevonden en vermiste huisdieren, heeft voor week 35-2012 de volgende meldingen binnen gekregen.

Vermist:
* Rode kater "Tom" van 2 jaar, gecastreerd, heeft donkere kringen op zijn lijf, is niet groot, ziet er gezond uit. Philipshoofjesweg in Dirksland.
* Zwart/witte kater "Droppie" van 10 jaar, gecastreerd, heeft een wit befje en een witte streep over zijn buik en witte sokjes aan zijn pootjes, is klein van stuk. Vrijheidsweg in Ouddorp.

* Beige/wit Boomer hondje "Rody", is 5 maanden oud, reu, is beige/bruin met witte pootjes heeft een witte vlek achter zijn kop, draagt een beige met bruine halsband, bang voor vreemse mensen, is gechipt, Havendijk in Ooltgensplaat.
* Wit/zwarte kater "Rafel", is 3 jaar oud, heeft 1 gescheurd oor en 1 oor waar een puntje af is, heeft groene ogen, donkere vlekken op de neus en de bovenkant van het hoofd, witte voorkant. Omgeving Suysenwaarde polder in Oude-Tonge.

Gevonden:
* Witte kater, ongecastreerd, heeft blauwe ogen. Rottenburgseweg in Middelharnis.
* Cypersrode kater, gecastreerd, heeft een oude wond aan de linker achterpoot, overleden. Provincialeweg/Schaapsweg in den Bommel.
* Schildpad poes, overleden. Gevonden aan de weg die parallel loopt aan de N57 in Ouddorp.

Bent u zelf een huisdier kwijt of heeft u er een gevonden? Neem dan voor Goeree-Overflakkee contact op met Agnes via 088-0064696 of go@amivedi.com.