Nu op de radio: Archipel Love Songs

Gezocht: mannen die graag zingen

Misschien voelt u zich aangesproken door deze aanhef. Het Christelijk Mannenkoor Door Eendracht Verbonden uit Stellendam vraagt op deze manier uw aandacht. Het koor dat al bijna 25 jaar een begrip is in de regio, zou het fijn vinden als er nieuwe leden aan het koor toegevoegd worden. Daarom wordt er op zaterdag 18 januari 2014 een open repetitieavond georganiseerd.

Welk doel stelt het koor zich voor? Als Christelijk mannenkoor is het mooi om in deze tijd van ontkerkelijking het Evangeliewoord uit te dragen door het lied. Mooi dat de Psalmen, gezangen en liederen de weg wijzen tot behoud. Zingen van de Christus die naar deze wereld gekomen is tot redding van (zondige) mensen.

Met veel enthousiasme repeteren de mannen ieder week, om zo het geleerde weer op diverse plaatsen uit te voeren. Regionaal zingt het koor rondom de christelijke feestdagen in diverse kerken en bij gelegenheid in diverse verzorgingshuizen. Ook organiseert het koor zelf diverse uitvoeringen per jaar. Het koor is ook plaatselijk actief door mee te werken aan dorpsactiviteiten. Er zijn al meerdere cd's opgenomen. Zo zie je veel activiteit in het koor. Het repeteert iedere zaterdag in Hervormd verenigingsgebouw de Rank te Stellendam van 17:45 tot 19:15 uur. Zingt u ook graag? Dan moet u zeker komen.

De leden en dirigent willen u van harte uitnodigen op deze open repetitieavond van zaterdag 18 januari. Op die avond zullen ze met elkaar een nieuw muziekstuk instuderen en aan het einde van deze repetitie zal het dan uitgevoerd worden. Om ook publiek te hebben wordt u gevraagd om uw echtgenoot mee te brengen. Ook kunt u ervaren welke sfeer er op het mannenkoor heerst. Alle nieuwe bezoekers zullen een CD ontvangen als dank voor hun aanwezigheid. Ook zal er een pauze gehouden worden waarin, onder het genot van een consumptie, nader met elkaar kennis kan worden gemaakt.

De open repetitieavond begint om 18:00 uur en duurt uiterlijk tot 20:00 uur. Locatie is Vereniging gebouw de Rank, Bosschieterstraat 6 te Stellendam (bij de Hervormde kerk). Voor meer informatie kunt u kijken op www.mannenkoordooreendrachtverbonden.nl of contact opnemen met de voorzitter Jaap van Oostenbrugge via 06-27008266 of mannenkoorstellendam@gmail.com.