Nu op de radio: Archipel bij nacht

Gezocht: nieuwe Rechtswinkeliers!

Advertorial -  De Stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee bestaat uit rechtenstudenten die sinds 2006 op vrijwillige basis juridische bijstand aan inwoners van Goeree-Overflakkee verlenen. De medewerkers vinden dat mensen, ongeacht de hoogte van hun inkomen, recht hebben op een advies omtrent het juridisch probleem dat zij menen te hebben.

De spreekuren worden iedere vrijdagavond gehouden op verschillende locaties van 19:30 tot 21:00 uur.

Werkwijze:
Wie bij de Rechtswinkel werkt, draait gemiddeld één keer in de vier weken spreekuur. De spreekuren zijn op vrijdagavond tussen 19:30 en 21:00 uur. Tijdens deze spreekuren zijn er twee studentmedewerkers aanwezig die samen cliënten te woord staan en de zaken in behandeling nemen. Daarnaast is er iedere tweede vrijdag van de maand een algemene vergadering waar alle medewerkers aanwezig zijn en waar alle zaken die in behandeling zijn genomen, worden besproken.

Voordelen voor de student:
- Ruime mogelijkheden om de collegestof toe te passen in de praktijk;
- Training van de communicatieve vaardigheden;
- Certificaat ter bewijs van de praktische ervaring voor de arbeidsmarkt;
- Eventuele mogelijkheid om bestuurservaring op te doen;
- En veel gezelligheid.

Solliciteren?
Ben jij een gemotiveerde rechtenstudent, vind je het leuk om je kennis in praktijk te brengen, ben je beschikbaar op de vrijdagavonden en wil je meer informatie? Stuur dan een enthousiaste mail inclusief contactgegevens naar info@rechtswinkelgo.nl. De Rechtswinkel Goeree-Overflakkee neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:
Stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee
Bernhardstraat 27
3255 BB Oude-Tonge
Telefoon: 06 16 48 57 20
E-mail: info@rechtswinkelgo.nl
Website: www.rechtswinkelgo.nl