GO Dance for ALS levert 6500 euro op

Foto

Zaterdag 12 april 2014 werd een van de loodsen bij de firma Mijnders in Melissant volledig omgetoverd tot een hippe club voor een spetterend dansfeest, GO Dance for ALS. Dit feest werd georganiseerd door Ladies' Circle 45 Goeree-Overflakkee. Ruim 300 mensen wisten de weg te vinden naar Melissant om het dansfeest bij te wonen.

De sfeer zat er meteen goed in met de dansmuziek van alle tijden. De surprise act van de avond was Brassband Young Impact. Deze band zorgde er, met een spectaculaire entree en opzwepende beat, voor dat de hele zaal in beweging kwam. Tussen het dansen door werden loten voor de loterij verkocht. Hiermee werden mooie prijzen gewonnen welke beschikbaar waren gesteld door betrokken lokale ondernemers.

Ladies' Circle 45 Goeree-Overflakkee heeft de afgelopen twee jaar veel activiteiten georganiseerd voor Stichting ALS. Om onderzoek naar deze vreselijke spierziekte te ondersteunen. De opbrengst van dit sluitstuk van alle activiteiten van de laatste twee jaar voor Stichting ALS was maar liefst € 6.500. Daarvoor willen de Ladies iedereen danken die zich heeft ingezet maar ook iedereen die met gewoon een gezellig avondje uit dit goede doel heeft ondersteund.

De enthousiaste inzet van de Ladies heeft alleen al hier op Goeree-Overflakkee een groot bedrag opgeleverd. Eind mei 2014 zal de totale opbrengst voor Stichting ALS van alle Ladies' Circles in Nederland bekend worden gemaakt.