Nu op de radio: Jouw Weekendstem!

Goede doelen gevraagd voor invulling stand

Zoals jaarlijks gebruikelijk is zullen er in 2009 wederom een havendag en diekdagen georganiseerd worden, belangrijke onderdelen van deze evenementen zijn de braderieën welke rond de haven en het Beneden Zandpad in Middelharnis gesitueerd zullen worden.

De Data voor 2009:
Zaterdag 6 juni (Havendag)
Vrijdag 10 juli (1e Diekdag)
Vrijdag 17 juli (2e Diekdag)
Vrijdag 24 juli (3e Diekdag)
Vrijdag 31 juli (4e Diekdag)
Vrijdag 7 augustus (5e Diekdag)

Het exacte programma is nog niet helemaal definitief, informatie hierover zal z.s.m. ter beschikking gesteld worden. De Ondernemersvereniging Middelharnis, is voor uitbreiding van het aantal standhouders tijdens deze evenementen op zoek naar stichtingen, die bijvoorbeeld een goed doel vertegenwoordigen. Tevens bieden zij verenigingen de mogelijkheid leden te werven of hun club te promoten. De vereniging biedt deze verenigingen of stichtingen de mogelijkheid, om tijdens de braderie een standplek in te nemen tegen zeer gunstige tarieven, d.w.z. standplaats voor de halve prijs. Het staat de verenigingen of stichtingen vrij daar fondsen, donateurs of leden te werven of andere activiteiten te ontplooien, mits deze vallen onder onze deelnemingsvoorwaarden.

Voor verdere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de Ondernemers Vereniging Middelharnis (Dhr. C.L. Jordaan 0187-483663). Indien u direct in wilt schrijven voor deelname aan de Havendag of de Diekdagen braderie 2009 wordt vriendelijk verzocht het inschrijfformulier te downloaden van de website www.dndiek.nl en dit per post of fax aan de vereniging te doen toekomen. Ondernemersvereniging Middelharnis, Postbus 23, 3240 AA Middelharnis, telefoonnummer: 0187-483663, faxnummer: 0187-487822.