Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Groot regionaal Advent Projectkoor van start

Iedereen die kan en wil zingen is van harte welkom om mee te doen aan het grote regionale Advent Projectkoor voor een concert op 3 december 2011 in de Laurenskerk van Rotterdam. Onder professionele leiding van dirigent Ad de Joode worden in de maanden september, oktober en november liederen ingestudeerd. De liederen zullen tijdens het adventconcert ten gehore worden gebracht.

Het genre van de liederen die worden gezongen is licht klassiek tot gospel. Ad de Joode staat bekend om zijn professionele en enthousiaste manier van dirigeren. Dit is uw kans om samen met vele andere zangers en zangeressen uw medewerking te verlenen aan een bijzonder Adventconcert in de prachtige Laurenskerk.

Naast koorzang zal er tijdens het concert ook samenzang zijn en instrumentale muziek. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door organist Jan Teeuw uit Bergschenhoek en pianist Arjan Huizer uit Dirksland. Om de onkosten van het project te dekken wordt een deelname vergoeding gevraagd van 60 euro. Er zal gerepeteerd worden op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de Immanuelkerk in Barendrecht, Klarinetweg 2. De repetities beginnen op zaterdag 10 september 2011. Opgeven kan via de website www.megazangdienst.nl of telefonisch via 0187-712398.