Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Gymnastiekvereniging MH-SD start seizoen met nieuw bestuur

Vlak voor de zomervakantie heeft Gymnastiekvereniging MH-SD een bestuurswisseling ondergaan. De nieuwe voorzitter Mevr. M. Clement-Voncken is direct enthousiast aan de slag gegaan om de vereniging een nieuwe impuls te geven. De afgelopen weken is zij met diverse personen in gesprek gegaan om een objectief beeld te krijgen van de vereniging.

Zowel op bestuurlijke & organisatorische terreinen worden er enkele noodzakelijke wijzigingen doorgevoerd om de vereniging ook in seizoen 2010/2011 gezond te houden. Het streven voor 2010/2011 is om een vereniging te zijn en te blijven die voldoet aan de basis kwaliteitseisen die van een gymnastiekvereniging verwacht mogen worden.

In dat kader komt het lesaanbod voor de selectie en voorselectie gymnasten helaas waarschijnlijk te vervallen. Wellicht dat deze lessen in de toekomst weer terugkeren in het lesaanbod maar voor het komende sportseizoen gaat MH-SD zich in eerste instantie uitsluitend richten op het verzorgen van recreatieve gymnastieklessen. Dit vraagt om een mentaliteitsverandering van zowel de lesgevers en vrijwilligers als van gymnasten en ouders/verzorgers. Het belangrijkste doel van MH-SD is het terugbrengen van het lesaanbod naar een solide basis zodat beter tegemoet gekomen wordt aan de behoefte van de leden.

Zie voor meer informatie, ook over de lestijden in het nieuwe seizoen, de website www.mh-sd.nl.