Nu op de radio: Sport Lokaal

Henk van Noord ontvangt gemeentepenning

Foto

Op donderdag 8 maart 2012 werd Henk van Noord verrast door burgemeester Huub van der Meer, die hem een gemeentepenning uitreikte. Henk van Noord heeft 12,5 jaar het oud papier opgehaald voor Oude-Tonge en de opbrengst hiervan kwam ten goede aan 't Startblok. Daarnaast was hij ook coördinator voor het ophalen van het oud papier. Dit is een klus waar maandelijks vele uurtjes in gingen zitten. In maart 2012 stopt hij met deze vrijwillige werkzaamheden.

Naast zijn werkzaamheden voor het oud papier, is Henk al 25 jaar lid en vrijwilliger bij DBGC. Zo is hij trainer en leider van diverse teams geweest en was hij 10 jaar penningmeester van de Ouderraad van 't Startblok.

Op 7 juni 2012 doet Henk mee aan het evenement Alpe d'Huzes in Frankrijk met als doel zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen door 6 keer de bekende fietsberg Alpe d'Huzes te beklimmen op één dag. De opbrengst hiervan gaat naar de Kankerbestrijding. Henk kan nog steeds sponsors gebruiken om zijn € 5.000,- bij elkaar te krijgen. Op de site deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/henknoord/henk-van-noord vind je meer informatie over de actie en de reden waarom hij hieraan mee doet.