Nu op de radio: Archipel bij nacht

Hervatten repetities Hart en Stem

Op maandag 16 augustus 2010 gaat de Christelijk Gemengde zangvereniging 'Hart en Stem' uit Ouddorp weer beginnen met de repetities. Het koor hoopt in 2011 het 60 jarig bestaan te gedenken en zou het heel leuk vinden wanneer er mensen zijn die komen helpen om dat tot een succes te maken.

Voor het jubileumconcert wat gehouden zal worden op zaterdag 14 mei 2011 kunnen ze namelijk best nog wat zangers en zangeressen gebruiken. Uitgevoerd hoopt dan te worden de cantate 'Het Lam dat ons doet leven' van de componist Dirk Zwart. Deze cantate voor de passie en lijdenstijd is geschreven voor gemengd koor, orgel, piano en trompet en is zeker een uitdaging om in mee te zingen.

Kom dus maandag 16 augustus gerust eens een keer kijken en mee repeteren onder leiding van dirigent Marco 't Hart. De repetities worden gehouden in De Dorpstienden te Ouddorp om 20:00 uur.

Aan het begin van de avond om 18:15 uur repeteert het kinderkoor 'Jong Begonnen' o.l.v. Simone Voortman. Alle kinderen vanaf groep 3 die graag willen zingen zijn van harte welkom.