Nu op de radio: Archipel Love Songs

HVC spaart postzegels voor de vervolgde christenen

Het hele jaar door versturen mensen kaarten, brieven en andere poststukken. Hierop worden postzegels geplakt. Als de post is aangekomen, worden de lege enveloppen bij het oud papier gelegd. Maar de postzegels dan? Die zijn geld waard! En met dat geld kan hulp verleend worden. Daarom wil de stichting HVC al uw en jullie postzegels graag in ontvangst nemen.

Het maakt niet uit welke. Gestempeld of ongestempeld; binnenlandse of buitenlandse; jonge of oude. Ook postzegelverzamelingen zijn hartelijk welkom! En ook eurocenten, lege toners en oude boeken. Met de opbrengst kan de stichting hulp bieden aan de vervolgde christenen in alle delen van de wereld. Ook kunnen ze straatkinderprojecten financieren.

Spaart u en jullie mee? Thuis? Op school? Verenigingen? Bedrijven? Gemeentehuizen? U kunt alles inleveren op het volgende adres: HVC-comité Herkingen dhr. Dio Otte, Nieuwstraat 1, 3249 AS in Herkingen, telefoonnummer 06-12963206. Voor inlichtingen kunt u bellen met HVC-voorlichter T.W. Kruithof, telefoon 06-51125621 of 0183-563628 (HVC-kantoor).