Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Inbrekers overlopen en aangehouden

logopolitieOuddorp - Politiemensen van het district De Eilanden hebben in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 februari 2008 drie verdachten aangehouden. Zij worden verdacht van inbraak in een amusementhal aan de Weststraat in Ouddorp.

Om even voor 02:00 uur donderdagmorgen vroeg kwam de melding bij politie binnen dat er inbrekers waren overlopen bij amusementhal. De eigenaar hoorde een klap en toen hij met z'n hond naar beneden ging zag hij drie mannen, die bij het zien van de hond, op de aanwezige gokkasten klommen. Toen de trouwe viervoeter werd teruggeroepen vluchtte het drietal met achterlating van een vuisthamer. De vluchtroute werd voortgezet met een auto.

Agenten van een surveillance-eenheid zagen, ter hoogte van het Ted Jansenplein, een personenauto met hoge snelheid naderen vanuit de richting Ouddorp. De wagen werd staande gehouden op de N57 ter hoogte van de Groene Kruisweg. De signalementen van de drie inzittenden kwamen overeen met die van de inbrekers en daarop werden ze aangehouden. Het gaat om een 30-jarige man uit Delft, een 31-jarige uit Den Haag en een 35-jarige uit Rotterdam. Ze zijn ingesloten.