Nu op de radio: De late avond

Informatieavond beveiliging bedrijventerrein Oude-Tonge

Op maandag 24 januari 2011 vindt er een informatiebijeenkomst over de beveiliging van het bedrijventerrein Tonisseweg te Oude-Tonge plaats. Deze informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Tonisseweg in samenwerking met de Kamer van Koophandel, de gemeente Oostflakkee en de Politie Rotterdam Rijnmond.

Deze bijeenkomst is bestemd voor alle ondernemers die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Tonisseweg. Tijdens deze avond zal onder andere de Bedrijven Investeringszone (BIZ) worden toegelicht door mevrouw Van der Windt van de Kamer van Koophandel en de voorzitter van de Ondernemersvereniging Tonisseweg, de heer Van den Ouden. Tevens zal de heer Kok, buurtagent van de gemeente Oostflakkee, een toelichting geven op het aantal inbraken en de acties die daarop volgden.

De intentie is het bedrijventerrein te beveiligen door middel van camerabewaking en afsluiting in de nachtelijke uren.

Alle ondernemers van het bedrijventerrein Tonisseweg ontvangen voor deze informatiebijeenkomst een uitnodiging. Mocht u, als eigenaar of gebruiker, gevestigd zijn op dit bedrijventerrein en onverhoopt geen uitnodiging ontvangen, dan kunt u dit persbericht als uw uitnodiging beschouwen. U bent van harte welkom op maandag 24 januari 2011 om 19:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Oude-Tonge.