Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Inspiratiecentrum Grevelingen bereikt hoogste punt

Foto

Momenteel wordt er op de Brouwersdam, ter hoogte van de voetgangersbrug, hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw natuur- en bezoekerscentrum. De verwachting is dat vóór de officiële opening later in 2015, het centrum begin april exclusief toegankelijk is voor inwoners van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Het centrum ligt immers precies op de grens van beide eilanden.

Onder leiding van bouwbedrijf Boogert zal het Inspiratiecentrum gerealiseerd worden. Donderdagmiddag 4 december 2014 bereikte het gebouw haar hoogste punt. De bouwers werden verrast met een toegangskaartje inclusief vip-arrangement in het nieuwe centrum. Initiatiefnemer en exploitant Bert Kranendonk blikte vooruit op de succesvolle opening van het centrum. "Dankzij de inzet van alle betrokkenen zal het centrum dadelijk een groot succes worden bij bezoekers, ondernemers en de eigen inwoners", aldus Kranendonk. Na afloop was er nog tijd voor een hapje en een drankje.

Via de website www.icgrevelingen.nl kunt u zich inschrijven voor de digitale nieuwsbrief. Deze verschijnt op maandelijkse basis en houdt u op de hoogte van de diverse ontwikkelingen. Daarnaast is het ook mogelijk om via de Facebookpagina van Inspiratiecentrum Grevelingen (www.facebook.com/icgrevelingen) de voortgang nauwlettend te volgen.