Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Intentieovereenkomst bungalowpark Klepperduinen

Foto

Op woensdag 4 mei 2011 ondertekenden de gemeente Goedereede en Recreatiepark De Klepperstee te Ouddorp een intentieovereenkomst. De Klepperstee wil een bungalowpark exploiteren in de Klepperduinen en recreatiewoningen realiseren voor de verkoop op een gedeelte van de Klepperstee. Met de overeenkomst worden nadere afspraken gemaakt over het verder uitwerken van het project.

Recreatiepark De Klepperstee vatte het plan op om een andere invulling te geven aan de Klepperduinen en een gedeelte van De Klepperstee. Het betreft het exploiteren van een bungalowpark in de Klepperduinen en het realiseren van recreatiewoningen voor de verkoop op een gedeelte van de Klepperstee. Met dit project wordt ingespeeld op actuele marktbehoefte.

Eerder gaf de gemeenteraad al aan dat zij achter de plannen van de ondernemer staat. Na de verdere uitwerking zal nog een bestemmingsplanprocedure moeten plaatsvinden. Wethouder Tuk vindt dat met dit project wordt ingespeeld op een gemeentelijke wens: "Op deze manier kunnen we verschillende soorten onderkomens voor recreatie aanbieden, die aansluiten bij de huidige behoeften. Bovendien voldoen deze onderkomens aan de hoogste kwaliteitseisen", aldus wethouder Bert Tuk, die toerisme en recreatie in zijn portefeuille heeft. Wethouder Frans Tollenaar, die ruimtelijke ontwikkeling in zijn portefeuille heeft, zegt: "Door de unieke ligging direct aan de kust kan er een bijzonder goed kwalitatief project worden
gerealiseerd!"