Nu op de radio: Archipel Actueel

Inzamelen goederen voor Oost-Europa

De werkgroep Oost-Europa Middelharnis is actief in Roemenie in het plaatsje Uioara. Er wordt een zigeunergemeente geholpen. Inmiddels is het bouwen van een kerkje klaar. Wat ze verder nog willen realiseren is een zolderverdieping in een multifunctioneel gebouw. U kunt de werkgroep helpen door bruikbare schone kleding in te leveren. Ook is er behoefte aan dekens, linnengoed en incontinentiemateriaal. Inleveradres: Industrieweg 17 te Middelharnis tegenover Hernesseroord.

Omdat de zigeuners als 2e rang burgers worden beschouwd zijn er veel werkeloos en krijgen ze bijna geen scholing. Door genoemde redenen is er veel drankmisbruik en misdadigheid. Door het onderwijs maar bovenal door het tot geloof komen is er 'licht' in hun leven gekomen. Het is een wonder om te zien hoe radicaal levens veranderen. God doet wonderen.

U kunt de werkgroep financieel steunen door een gift over te maken op bankrekeningnummer: 34.20.07.408 ten name van Oost-Europa Werkgroep Middelharnis, onder vermelding van Kerkje in Uioara. Verdere informatie is te vinden op: www.oosteuropa-werkgroep.nl.