Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Kaboutervoetbal in Nieuwe-Tonge

Ben je 4 of 5 jaar oud, woon je op Flakkee en wil je heel graag voetballen? Dan is er goed nieuws. Op zaterdag 15 oktober 2011 start voetbalvereniging NTVV met Kaboutervoetbal. Door middel van kaboutervoetbal kunnen jongens en meisjes van 4 en 5 jaar oud op een leuke, speelse en ongedwongen manier kennismaken met de voetbalsport.

Plezier met de bal staat voorop en zal bij de wekelijkse training centraal staan. Een uur lang wordt er getraind, worden er voetbalspelletjes gedaan en onderling partijtjes gespeeld. Bij slecht weer wordt de training verplaatst naar de gymzaal (de ouders worden daarover tijdig geïnformeerd).

Kaboutervoetbal bij NTVV is iedere zaterdag om 10:30, duurt een uurtje en wordt verzorgd door een echte voetbaltrainer. Ouders zijn van harte welkom om te blijven kijken naar hun voetballertjes. Na de training schenken ze voor de kabouters een glaasje ranja in de kantine.

Van te voren opgeven is niet nodig, u kunt gewoon op (een) zaterdag om 10:30 uur met uw zoon of dochter langskomen. Uw zoon of dochter kan gelijk mee doen, maar eerst even de kat uit de boom kijken mag natuurlijk ook. Zorg dat uw kind makkelijk zittende kleding aan heeft: een shirt, trainingsjack of sweater met een sportbroekje of trainingsbroek en een paar voetbalschoenen. Voordat u investeert in voetbalschoenen, kunt u uw kind ook de eerste keer mee laten doen op stevige gymschoenen.

Aan het kaboutervoetbal zijn geen kosten verbonden. Nadere informatie over het kaboutervoetbal is te verkrijgen met Regina Bervoets: reginabervoets@upcmail.nl of 06 53407880. Voetbalvereniging NTVV is gevestigd aan de Battenoordseweg 2 in Nieuwe-Tonge.