Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Kick-off buurtpreventieteam Oude-Tonge

Foto

Maandag 22 oktober 2012 was het dan zo ver. Het buurtpreventieteam van Oude-Tonge kwam bijeen om hun eerste ronde te gaan lopen. Tijdens deze bijeenkomst werden er zaklampen en veiligheidsvesten uitgedeeld. De bijeenkomst vond plaats in het gemeentehuis aan de Eisenhowerlaan in Oude-Tonge waar ook burgemeester Huub A. van de Meer bij aanwezig was.

De burgemeester sprak zijn waardering uit over de inzet van de deelnemers voor de veiligheid van het dorp. Daarnaast sprak hij de hoop uit dat berichtgeving in de pers over woninginbraken in Oude-Tonge tot het verleden behoort. Na de uitreiking van de veiligheidsvesten en zaklampen heeft men samen met de politie de eerste preventieronde gelopen. Uit de reacties van een aantal bewoners bleek dat de inzet zeer wordt gewaardeerd.

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van de gemeente Oostflakkee www.oostflakkee.nl. Meer informatie over het buurtpreventieteam kunt u krijgen bij de heer Kieviet van de gemeente Oostflakkee via telefoonnummer 0187-647100 of bij wijkagent Hans de Haan via telefoonnummer 0900-8844.