Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Kijk in de medicijnkast van Mediq Apotheek Sommelsdijk

Op zaterdag 14 februari 2009 houdt Mediq Apotheek een bijzondere Open Dag. De Open Dag is met name gericht op de service en klantvriendelijkheid van de apotheek. Met een rondleiding door de hele apotheek en de mogelijkheid om zelf crèmes te maken, kunnen bezoekers letterlijk een kijkje nemen in de medicijnkast van de apotheek.

Kinderen mogen als echte 'mini-apotheker' (eetbaar) salmiakpoeder maken. Onder het genot van een kopje thee of koffie en wat lekkers kunt u allerlei vragen stellen op het gebied van gezondheid. Bovendien is er een riante korting te halen op veel producten. Kortom, op 14 februari is het bij Mediq Apotheek niet alleen gezellig, maar zeker ook zinvol om langs te komen.

Landelijk
De Open Dag bij Mediq Apotheek wordt landelijk georganiseerd bij alle 192 vestigingen. Mediq Apotheek wil graag de band met de consument persoonlijker maken en nodigt daarbij iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen in de apotheek. De landelijke Open Dag maakt onderdeel uit van een grote mediacampagne van Mediq Apotheek die op 2 februari 2009 is gestart op televisie, in dagbladen en met diverse PR- en thema acties in het land.

Korting
Tijdens de Open Dag van 10:00 tot 16:00 uur ontvangt de klant 25% korting op het totale assortiment, m.u.v. zuigelingenvoeding, geneesmiddelen op recept en lopende acties. Naast dit directe voordeel gaat het Mediq Apotheek vooral om persoonlijke kennismaking en om het beantwoorden van alle vragen die bij consumenten over het werk binnen en van een apotheek leven. Zoals wat er allemaal met de verwerking van een recept gemoeid is vanaf het moment dat de klant bij de apotheek komt. Ook persoonlijke vragen over medicijngebruik of de samenwerking tussen de apotheek, huisartsen en andere zorgverleners kunnen ruimschoots aan de orde komen. U vindt Mediq Apotheek Haringvliet aan de Antoon Coolenstraat 112, 3245 MC in Sommelsdijk.