Nu op de radio: Archipel Love Songs

Krijgt Gemeente Goedereede de Goeree Express?

Foto behorende bij Krijgt Gemeente Goedereede de Goeree Express?
Foto behorende bij Krijgt Gemeente Goedereede de Goeree Express?

Er bestaan vergevorderde plannen om vanaf april tot en met oktober 2012 een toeristentreintje door de Gemeente Goedereede te laten rijden op particulier initiatief. De Goeree Express zal rondritten maken door de dorpen Stellendam, Havenhoofd, Ouddorp en Goedereede. Tijdens de rit zullen de toeristen de nodige informatie over de gemeente en bijzonderheden te horen krijgen via de intercom in elke wagon. De ritten kunnen uiteraard ook door niet toeristen worden mee gereden.

De rondrit gaat ongeveer een uur duren en per persoon € 5,00 kosten. Op stapplaatsen zijn nog niet echt vastgelegd, maar in eerste instantie zal dat in Ouddorp gepland staan. In de maanden april tot en met oktober zal er dagelijks (m.u.v. de zondag) worden gereden. Bedrijven uit de gemeente kunnen eventueel een reclameplaats huren op de zijkanten of op het dak van de wagon.

De Goeree Express is ook zeer geschikt voor gezelschappen tijdens een huwelijk, bedrijfsfeesten of evenementen.

Op dit moment is men nog bezig de nodige vergunningen te verkrijgen, maar eventuele gegadigden voor reclame op de trein of voor opstaphaltes mogen zich alvast aanmelden. Op die manier bent u zeker op tijd want er zijn maar beperkt aantal reclame borden beschikbaar. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar: goereeexpress@hotmail.nl.