Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Kunstproject

In het kader van de Havendag, op 2 juni 2012 in Middelharnis, zullen er drie tijdelijke beelden geplaatst gaan worden rondom de haven van Middelharnis. Stichting Kunstplus wil beeldend kunstenaars uitnodigen om hiervoor een schetsontwerp te maken. Het thema van dit kunstproject aan de haven is 'varen'.

Het schetsontwerp dient uiterlijk 1 februari 2012 ingediend te zijn op het Diekhuus te Middelharnis (tijdens kantooruren). Een beoordelingscommissie zal bepalen welke drie schetsontwerpen uitgevoerd mogen gaan worden. De uiterste opleveringsdatum van de kunstwerken is 1 juni 2012.

In de maand juni 2012 zal er een tentoonstelling zijn waar alle schetsontwerpen op een nog nader bekend te maken locatie geëxposeerd worden. Aan deze tentoonstelling met het thema 'varen' kan ook deelgenomen worden door beeldend kunstenaars die geen schetsontwerp hebben ingediend.

Voor deelname aan deze tentoonstelling en/of project tijdelijk buitenbeeld moet je je inschrijven per mail info@mirianzimmerman.nl. Je krijgt dan meer informatie over dit project en de inschrijvingsvoorwaarde toegezonden. Je definitieve aanmelding moet uiterlijk 1 januari 2012 binnen zijn.