Nu op de radio: Ons Eiland,Altijd Dichtbij

Ladies Circle GO ondersteunt kinderen van de voedselbank

Foto

Naast het landelijke doel Ruby and Rose zet Ladies Circle GO zich in voor lokale doelen. Toen in oktober 2014 het plan werd opgevat iets met Sinterklaas te doen en een samenwerking met de ondernemersvereniging Middelharnis werd gevonden, ontstond Het Pietenhuis. Een plek waar kinderen tegen een kleine bijdrage deel konden nemen aan allerlei leuke activiteiten. Het bleek een groot succes.

Niet alleen omdat op deze manier veel kinderen een leuke middag hebben kunnen beleven maar ook omdat met de opbrengst andere kinderen een mooi cadeau hebben kunnen krijgen.

De ladies waren aangenaam verrast door de opbrengst van deze actie die zij toepasselijk 'Jij wat in je schoen, zij wat in hun schoen' hadden gedoopt. Zo kunnen ze de Voedselbank naast de bijdrage met Sinterklaas ook in het nieuwe jaar wat extra's bieden aan de kinderen 'van'.

Daarnaast zal Ladies Circle Goeree Overflakkee voor het eerder genoemde doel Ruby and Rose in 2015 veel organiseren. Leuk om alvast te melden dat GO Dance na het succes van 2014 wordt herhaald. In 2015 kunnen de voetjes van de vloer op zaterdag 21 maart.

Meer informatie op lc45.ladiescircle.nl