Nu op de radio: Koffie met...

Ladies' Circle Goeree-Overflakkee overhandigt cheque aan Hernesseroord

Foto

In december 2015 hebben vele kindjes aan het Pietenhuis in het voormalig Blokkerpand deelgenomen. Ze haalden met 'knutsel je suf…', 'doe de pietendans' en 'verander in een echt pietje' hun pietendiploma. Het was een vrolijke bedoening met overal pietjes en niet voor niets, de opbrengst is voor een goed doel: kinderboerderij Hernesseroord.

Ladies' Circle Goeree-Overflakkee die de activiteiten organiseerde, bedankt alle pietjes en hun ouders voor hun bezoek. De ladies kiezen elk jaar een passend lokaal doel voor kinderen, dit jaar de kinderboerderij in Middelharnis. Met de opbrengst van 765 euro schaft de kinderboerderij eekhoorntjes en speciale hokjes aan en worden ook de andere diertjes van Hernesseroord verwend. De kinderboerderij is blij met deze opsteker en bedankt alle kinderen die naar het Pietenhuis zijn gekomen. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken op de boerderij als de nieuwe aanwinsten er zijn.

Ladies organiseren Diner Flaqué
De ladies zijn alweer druk met het organiseren van het volgende evenement: Diner Flacqué, proef de streek! Op donderdag 11 februari 2016 bij Werelds In-Side. Zin in een gezellig avondje uit met gerechten van het eiland? Meld je dan aan via lc45go@gmail.com. Met uw komst naar dit evenement draagt u bij aan het goede doel.