Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Langer werk aan rotonde N215 bij Dirksland

De provincie werkt tot en met vrijdag 13 juli 2012 aan het noordelijke deel van de nieuwe rotonde op de kruising N215/Oudelandsedijk bij Dirksland. Dit is een week langer dan gepland, omdat diep in de onderlaag bestaand asfalt is aangetroffen dat eerst opgebroken en verwijderd moet worden. In verband met deze wijziging schuift ook de planning van de overige werkzaamheden op.

Fase 1 (aanleg noordelijke deel rotonde): loopt nog t/m vrijdag 13 juli 2012
De afslag Oudelandsedijk is afgesloten. Het overige deel van het kruispunt blijft in gebruik. Bestemmingsverkeer van/naar Middelharnis (via de Oudelandsedijk) wordt omgeleid via de Staverseweg.

Fase 2 (aanleg zuidelijke deel rotonde): maandag 6 augustus t/m vrijdag 17 augustus 2012
De afslag Korteweegje is afgesloten. Het overige deel van het kruispunt blijft in gebruik. Bestemmingsverkeer van/naar Dirksland (via het Korteweegje) wordt omgeleid via de Staakweg en de Groeneweg.

Fase 3 (asfalteren rotonde): vrijdag 24 augustus t/m maandag 27 augustus 2012
Het kruispunt N215/Oudelandsedijk is volledig afgesloten. Verkeer maakt gebruik van een grote omleidingsroute via de N57 en N59. Fase 3 vindt in het weekend plaats om het woon-werkverkeer zo min mogelijk te belasten.

Tijdens de bouwvak, tussen fase 1 en 2, wordt er niet gewerkt. De weg is dan open voor wegverkeer. De omleidingsroutes zijn te vinden op www.zuid-holland.nl/n215.

Meer informatie
De meest actuele informatie is te vinden op www.zuid-holland.nl/n215. Hierop staat ook een digitaal vragenformulier. Om op de hoogte te blijven via sms kunnen belangstellenden zich aanmelden door PZH N215 AAN te sms'en naar nummer 1008. Deze sms-dienst is gratis, afgezien van de kosten die de eigen provider in rekening brengt voor één aanmeld-sms.