Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Leden sportcommissie Middelharnis benoemd

Foto

Op donderdagmiddag 26 november 2009 zijn de leden van de Sportcommissie Middelharnis benoemd. De sportcommissie gaat op het gebied van sport het college gevraagd en ongevraagd adviseren. De commissieleden vertegenwoordigen geen specifieke vereniging, maar behartigen de belangen van het volledige sportaanbod in de gemeente Middelharnis.

Sportverenigingen die actief zijn binnen de gemeente Middelharnis zijn in de gelegenheid gesteld kandidaten voor de sportcommissie aan te dragen. Op basis van de aanmeldingen heeft het college vijf personen benoemd. De heren A. Slijkhuis (voorzitter), W. den Eerzamen (vicevoorzitter), J. Mastenbroek (secretaris), D. Huising en E. Kievit.

Invloed sportverenigingen
Sportverenigingen zullen niet langer ‘individueel' vertegenwoordigd zijn in de sportcommissie, maar zij hebben wel de mogelijkheid de sportcommissie te informeren of te raadplegen. Alle sportverenigingen zullen tweemaal per jaar worden uitgenodigd voor een commissievergadering. De sportcommissie kan gebruik maken van ambtelijke ondersteuning.