Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Meerdere inbraken in een weekend

logopolitieVrijdag 9 december 2011 is er ingebroken aan het Burgemeester Sterkplein in Nieuwe-Tonge. De dader(s) verschaften zich via de achterzijde toegang tot de woning tussen ongeveer 14:30 uur en 22:45 uur. De gehele woning werd doorzocht en er werden sierraden buitgemaakt. Het betreft hier een hoekwoning.

Oude-Tonge:
Dezelfde dag is er mogelijk sprake geweest van een inbraak of insluiping aan de Julianastraat in Oude-Tonge. Op grond van de verklaringen mag aangenomen worden dat onbevoegden zich de toegang tot een woning verschaften door het zogenaamde 'flipperen', met bijvoorbeeld een pinpas de deur openen. De woning werd doorzocht en de daders verlieten deze via de achterzijde. Er is nog niet vastgesteld wat er weg is.

Ouddorp:
In Ouddorp is er ingebroken in een recreatiewoning op het Noordzeepark waarbij men zich toegang verschaft door de onderruit van de voordeur te vernielen. Vervolgens werd het kozijn vernield waardoor de bovenste knip vrijkwam. De woning werd doorzocht en laden in de slaapkamer werden geopend. Vooralsnog bekend is er niets weggenomen.