Nu op de radio: Archipel bij nacht

Meezingen met kamerkoor Fiori Musicali

Altijd al belangstelling gehad voor zingen en mooie vocale muziek? Liefhebber van goed klassiek repertoire en er wel eens aan gedacht om zelf in een koor te zingen? Dan biedt kamerkoor Fiori Musicali uit Middelharnis u een prachtige en vrijblijvende kennismaking aan!

Kamerkoor Fiori Musicali is een koor dat bijna zes jaar bestaat en gedurende deze tijd steeds gewerkt heeft aan de uitvoering van prachtige klassieke koorwerken. Het koor vormt een gezellige groep van 20 gemotiveerde zangers. Graag komt Fiori Musicali in contact met mensen die zin hebben in zingen en toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Op dit moment zijn er plaatsen open voor nieuwe alten, tenoren en bassen.

Wellicht dat u het aardig vindt eens een repetitie mee te maken om de sfeer te proeven. Er wordt gerepeteerd op elke maandagavond van 19:45 tot 22:00 uur in de Prins Maurits school te Middelharnis. U bent daar van harte welkom! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met dirigent Sietse van Wijgerden (0187-601605) of Paul Kieviet (0187-483128). Kijkt u ook eens op de website www.fiori-musicali.nl.

Momenteel is het koor een Passieconcert aan het voorbereiden met muziek afkomstig van Franse bodem en de Zuidelijke Nederlanden. Het programma omvat werken van oud tot nieuw van bekende en onbekende componisten: het Miserere van de Renaissancecomponist Josquin des Prez, de kleine passie 'Le Reniement de St. Pierre' van Charpentier, het Stabat Mater van Diepenbrock, het Miserere van Milhaud en de 'Quatre motets pour le temps de Penitence' van Poulenc. Stuk voor stuk schitterende en uitdagende werken. Kamerkoor Fiori Musicali hoopt u in een kennismaking hiervoor warm te kunnen maken.