Nu op de radio: Archipel Actueel

Miranda Grinwis nieuwe voorzitter ChristenUnie

Foto

Op woensdag 28 november 2012 hield de ChristenUnie Goeree-Overflakkee een Algemene Ledenvergadering in Dirksland. Hier nam het interim-bestuur afscheid en werd een nieuw bestuur gekozen. Miranda Grinwis nam de voorzittershamer over van Piet Robijn.

Naast de in Ouddorp woonachtige Grinwis werden ook Coen Sperling uit Goedereede, Ruud van Asperen uit Oude-Tonge, Martijn Hoogmoed en Mariëlle van den Berg uit Dirksland en Pieter Prins uit Stad aan 't Haringvliet in het bestuur gekozen. Hiermee mag de partij zich verheugen in een enthousiast, jong bestuur dat met energie aan de slag gaat. Voorzitter Grinwis: "Ik zie het als een groot voorrecht om deze prachtige partij op ons eiland aan te voeren." Ze prijst de teamgeest die ze in de afgelopen periode als lid van het campagneteam al heeft mogen ervaren. "Mijn ideaal is een partij die mensen in beweging brengt, die de kwaliteiten van haar leden benut en zo het christelijke geluid op Goeree-Overflakkee duidelijk laat klinken", aldus de kersverse partijvoorzitter.

Eén van de speerpunten van het nieuwe bestuur is verbreding van de partij. Met de keuze voor Miranda Grinwis als voorzitter is daarin al een eerste stap gezet. Grinwis: "We willen iedereen betrekken bij onze partij en hebben daarbij bijzondere aandacht voor vrouwen en jongeren." Ze geeft aan dat de prioriteit nu ligt op permanente campagne. "De boodschap van de ChristenUnie staat centraal en we willen daar met zoveel mogelijk mensen invulling aan geven. Samen verder komen, daar gaat het om."