Nu op de radio: Sport Lokaal

Miriam Goekoop neemt op unieke wijze afscheid van ziekenhuis

Foto

Miriam is haar carrière begonnen bij de nonnen in het Franciscus Gasthuis. Tijdens haar wilde jaren in het nachtleven van Rotterdam heeft zij haar Cees ontmoet. Na een trouwerij en een drietal kinderen zijn zij in Goedereede komen wonen.

Zij heeft 3 jaar als oproepverpleegkundige in het van Weel-Bethesda ziekenhuis gewerkt voordat zij in november 1989 is begonnen als recovery verpleegkundige op de operatieafdeling. Haar collega's hebben Miriam gedurende de jaren leren kennen als een warme vrouw die zeer begaan is met patiënten en collega's op de operatieafdeling en daarbuiten. "Zij was een zeer gewaardeerde collega".

Dat was zeker te merken toen zij dinsdag 19 oktober 2010, op 61-jarige leeftijd met pensioen ging. Een groots afscheid van verschillende medewerkers met prachtige cadeaus, bloemen en een hele leuke verrassing. Miriam heeft namelijk al een aantal jaren geroepen dat wanneer zij met pensioen zou gaan, ze met een motor met zijspan naar huis wilde gaan. Dit is mede mogelijk gemaakt door de heer Marcus uit Dirksland. Hij heeft een vrije dag opgeofferd om deze wens in vervulling te laten gaan.

Namens de collega's van het Van Weel-Bethesda ziekenhuis worden Miriam en Cees veel gezonde, gelukkige en liefdevolle jaren toegewenst.