Nu op de radio: Archipel Love Songs

Multi Functioneel Centrum Ooltgensplaat opent haar deuren

logo gemeente OostflakkeeVrijdag 2 maart 2012 opent het MFC aan de Weesmolenstraat te Ooltgensplaat haar deuren. Om 16:30 uur is de officiële opening voor genodigden. Daarna is er tussen 19:00 - 21:00 uur "open huis" voor alle inwoners en andere belangstellenden, zodat iedereen de gelegenheid heeft om de nieuwe accommodatie te bekijken.

Na vele jaren van voorbereiden, bouwen en inrichten is eind februari 2012 het nieuwe centrum in gebruik genomen. De afgelopen weken hebben alle betrokkenen hard gewerkt om de overgang van de oude naar de nieuwe locatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Obs De Regenboog, verenigingsgebouw 't Centrum, Peuterspeelzaal Olleke Bolleke, de Bibliotheek en gymzaal D'n Boagerd zijn inmiddels verhuisd naar de nieuwe accommodatie.

Naast de officiële opening en "open huis" is in de week van 12 tot en met 17 maart 2012 een zeer gevarieerd programma samengesteld, om de opening van het multi functioneel centrum een feestelijk tintje te geven. Voor meer informatie over het programma kunt u contact opnemen met 't Centrum via telefoonnummer (0187) 63 15 02.