Nu op de radio: Archipel Love Songs

Muzikale Hartewensen

Het bekende programma 'Muzikale Hartewensen', waarin geestelijke liederen op verzoek worden gedraaid, is al weer enkele weken op de woensdagavond te ontvangen via de zender van Radio Superstar in Middelharnis.

Toen de uitzendingen bij Radio Superstar begonnen, waren de zenders van Radio Flakkee in Dirksland en van Oostfm in Achthuizen ook nog in bedrijf en werden de uitzendingen op heel
Goeree-Overflakkee ook doorgegeven via de kabel op 107.1 MHz.

Helaas is de zender in Dirksland al enkele weken niet in bedrijf, zodat er ook geen uitzendingen meer worden doorgegeven via de kabel en via de zender in Achthuizen. Desondanks is 'Muzikale Hartewensen' toch op het merendeel van Goeree-Overflakkee te beluisteren. Dat kan via de ether op 107.3 MHz, via de kabel op 105.9, op TV Superstar in de gemeente Middelharnis en op TV Flakkee in de gemeentes Dirksland en Oostflakkee. Ook is 'Muzikale Hartewensen' te beluisteren op Kabel-tv (de kabelkrant) en op internet via de website www.radiosuperstar.nl.

Als u iemand blij wilt maken met een mooi lied of psalm, dan kunt u daarvoor een verzoek sturen naar: Radio Superstar, t.a.v. Muzikale Hartewensen, Molendijk 103, 3244 AM Nieuwe-Tonge. Of stuur een e-mail naar: info@radiosuperstar.nl. Op woensdagavond kunt u vanaf ongeveer 18:30 uur ook bellen naar de studio, 0187-483852.