Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Nieuwe bestuursleden voor Melishof gezocht

Inwoners en betrokkenen in Melissant hebben aangegeven dat de Melishof behouden moet blijven. Van de Melishof moet een centraal punt worden gemaakt, waar tal van activiteiten worden georganiseerd. Om van de Melishof een bruisend centrum te maken zijn mensen nodig die een nieuw stichtingsbestuur willen vormen.

De Stichting Jeugd- en Verenigingsgebouw Melissant is voornemens te stoppen met de exploitatie van de Melishof. De stichting draagt het gebouw over aan de gemeente met de voorwaarde dat het gebouw als dorpshuis blijft bestaan en dat het gebouw in overleg met de nieuwe stichting wordt gerenoveerd. De gemeente zoekt nieuwe bestuursleden die de schouders eronder zetten en die er voor willen zorgen dat de Melishof een spilfunctie krijgt in het dorp. De gemeente zal het nieuwe bestuur, zeker in de aanvangsperiode, ondersteunen en faciliteren.

Meer informatie of interesse?
Draagt u Melissant een warm hart toe en wilt u graag een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in uw dorp? Bent u geïnteresseerd in een functie binnen de nieuw op te richten stichting? Of wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact op met Désirée van Loon, betrokken inwoner van Melissant, zij is bereikbaar op (0187) 60 17 17. Zij ontvangt uw telefoontjes het liefst 's avonds of in het weekend.

Wilt u vóór 20 december 2013 reageren. Het is de bedoeling om begin volgend jaar gezamenlijk met alle geïnteresseerden een afspraak in te plannen.