Nu op de radio: Archipel Love Songs

Nieuwe dorpsraad Den Bommel wil kleur

In Den Bommel is een nieuwe dorpsraad gevormd die als belangenbehartiger van de inwoners, het oog en oor is voor de gemeente Goeree-Overflakkee. De raad roept de inwoners van Den Bommel op om de dorpsraad met raad en daad te steunen.

Activiteiten en eerste initiatieven
In Den Bommel staat sinds april 2013 naast de gedenkplaat aan de Boven Oostdijk bij de Jachthaven een mooie bank die, dankzij de inspanningen van een lid van de dorpsraad, is geschonken door Van Lanschot Bankiers.

Maar de dorpsraad wil meer en vraagt inwoners om mee te doen aan Den Bommel Bloemendorp (Ville de fleures). Men wil deze zomer van het dorp een vrolijk, kleurig, schoon en veilig dorp maken. De mooiste tuin en/of straat wordt in juni 2013 ruim in het zonnetje gezet.

De dorpsraad vraagt van de bewoners een kleurrijke (bloemen) bijdrage: zet of hang in uw (voor)tuin of voor uw ramen plantenbakken met bloeiende planten. Of zet de straat waar u woont extra vol met bloemen en planten. Maak het kleurrijk en doe mee.

In de tweede week van juni 2013 zal een vakkundige jury uit de dorpsraad langs de straten, tuinen en bakken gaan om aan drie bewoners met de mooiste/meest kleurrijke tuin of straat de Bommelse pluim uit te reiken en een aantrekkelijke prijs aan te bieden.