Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Nieuwe huwelijkslocaties in de gemeente Goedereede

Tot 1 januari 2011 was het alleen mogelijk om in de gemeente Goedereede te trouwen of een partnerschap te sluiten in het gemeentehuis, de Toren van Goedereede of in het Museum Ouddorps Raad- en Polderhuis. Enkele weken geleden besloot de gemeenteraad dat aanstaande echtgenoten en partners nu zélf een locatie mogen kiezen.

Er is veel vraag naar de mogelijkheid om ergens anders te trouwen dan op de aangewezentrouwlocaties. De gemeente Goedereede luistert naar de wensen van haar inwoners. Daarom mag iedereen nu zelf een locatie kiezen waar ze willen trouwen of hun partnerschap registreren. De gemeente wil graag dat alles op de locatie goed verloopt. Om die reden zijn er voorwaarden opgesteld waaraan een locatie moet voldoen.

Het blijft mogelijk om op maandag- en dinsdagochtend kosteloos te trouwen, maar dat kan uitsluitend op het gemeentehuis.

Meer informatie over huwelijkslocaties vindt u op de website van de gemeente Goedereede; www.goedereede.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling publieksbalie van de gemeente Goedereede. De publieksbalie is telefonisch bereikbaar op (0187) 49 15 00 of per e-mail: trouwloket@goedereede.nl.