Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Nieuwe locatie voor weekmarkt Dirksland

Foto

Vanaf zaterdag 26 april 2008 wordt de wekelijkse markt in Dirksland gehouden op een nieuwe locatie. De markt wordt verplaatst van de Voorstraat naar het gedeelte van de Geldersedijk gelegen naast de C1000. De markttijden blijven ongewijzigd op zaterdag van 08:00 tot 12:30 uur.

Om de start van de markt op de nieuwe locatie te vieren hebben de marktkooplieden die dag diverse openingsaanbiedingen. Voor de kinderen is een kleurwedstrijd georganiseerd. De kleurplaten zijn te verkrijgen bij de diverse marktkramen. Deelnemers kunnen de kleurplaten iedere zaterdag, tot en met zaterdag 24 mei 2008, inleveren bij de marktkramen. Zaterdag 7 juni 2008 wordt de nieuwe markt officieel feestelijk geopend. Dan worden ook de prijswinnaars van de kleurplatenwedstrijd bekendgemaakt.

De verhuizing van de Voorstraat naar de Geldersedijk biedt bezoekers de mogelijkheid een bezoek aan de markt gemakkelijk te combineren met het doen van de overige boodschappen. Voor wie gebruik wil maken van het parkeerterrein aan de Geldersedijk betekent dit dat het niet is toegestaan te parkeren op het in de bijgaande tekening gemarkeerde gedeelte op zaterdag tussen 04:00 en 14:00 uur. Desgewenst kan geparkeerd worden op het lager gelegen parkeerterrein aan de Geldersedijk.