Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Nieuwe reddingsvesten voor Ouddorpse Reddingsbrigade

Foto

Vruchtensapbedrijf Jus de Pommes van Jan en Lenie van Kempen heeft in januari 2008 besloten om voor meerdere jaren een sponsorbijdrage te leveren aan de beide reddingsbrigades in hun woonplaats Ouddorp. Dit betreft zowel de Ouddorpse Reddings Brigade als ook de posten van de KNRM.

Jus de Pommes vindt het van wezenlijk belang dat men als lokaal bedrijf zich ook kan en wil inzetten voor organisaties met een breed maatschappelijk doel. De belangeloze inzet van deze organisaties, mede het ondersteunen van de regionale toeristische en recreatie branche, is van groot belang is voor deze regio. Het is een invulling geven aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, wat voor nu, maar ook voor de toekomst van zeer groot belang is.

In januari 2009 heeft Jus de Pommes iedere organisatie een bedrag van 750 euro geschonken. Maandag 27 juli 2009 zijn tijdens een oefening van de ORB op hun post bij het Flauwe werk in Ouddorp de nieuw aangeschafte reddingsvesten door het bedrijf aan de mensen van de ORB overgedragen.

Een bijeenkomst met de mensen van de KNRM zal op een later tijdstip dit jaar volgen, daar die bijdrage besteed zal gaan worden aan een totaal nieuw reddingspak wat nog in ontwikkeling is.

De sponsor wenst alle vrijwilligers en bemanningsleden van beide reddingsbrigades veel inspiratie en inzet bij hun belangrijke werk, maar vooral 'behouden vaart'.