Nu op de radio: Archipel bij nacht

Nieuwe uitgave tijdschrift Reizende Dichters

De zomer is net begonnen en de natuur is op z'n hoogtepunt en schenkt ons schitterende taferelen en vergezichten. Aardappelvelden in bloei of zomaar een weiland met koeien. De vergezichten van het eiland Goeree-Overflakkee waar de Reizende Dichters trekken van plaats naar plaats en Literaire café s organiseren. Ze doen dit vier keer per jaar, deze keer in Stad aan 't Haringvliet.

In dit nummer maakt u weer kennis met de poëziekeuze van de leden van de "Reizende Dichters". Els van Wageningen en Frank Mommersteeg promoten hun nieuwe boek. Tot eind juli 2014 zijn er "Broodgedichten" van Niels Snoek tentoongesteld in de Tearoom van Bakkerij Bienefelt in Middelharnis.

Het tijdschrift is te koop bij diverse adressen op Goeree-Overflakkee, maar u kunt natuurlijk ook een abonnement nemen: Wanneer u € 12,- overmaakt op rekening NL17INGB0004644268 t.n.v. De Reizende Dichters, Dirksland met vermelding: abonnement en uw postadres dan krijgt u het tijdschrift vol poëzie, verhalen en taal 4 keer per jaar thuisgestuurd.