Nu op de radio: Archipel in de ochtend

NL DOET 2012 in gemeente Goedereede

logo gemeente GoedereedeIedereen kent ze: vrijwilligers die zich belangeloos inzetten en nooit te beroerd zijn om een handje te helpen. Deze vrijwilligers zijn actief bij organisaties, zoals verenigingen, maatschappelijke organisaties, scholen, zorginstellingen en kerken. Mede dankzij de inzet van deze vrijwilligers wordt de lokale gemeenschap kleur gegeven. Op vrijdag 16 maart 2012 zet de gemeente Goedereede haar vrijwilligers in het zonnetje door deelname aan NL DOET 2012.

NL DOET is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, geïnitieerd vanuit het Oranjefonds. De gemeente Goedereede draagt hier haar steentje aan bij en steekt op 16 maart 2012 de handen uit de mouwen voor alle vrijwilligers binnen haar gemeente. Gemeentebestuur en personeelsleden zetten zich op deze dag in door klusjes uit te voeren die door verschillende vrijwilligersorganisaties zijn aangedragen. Daarnaast wordt er op deze dag een feestelijke avond georganiseerd in Zalencentrum Dorpstienden te Ouddorp. Tijdens deze avond kunnen alle vrijwilligers binnen de gemeente Goedereede gratis deelnemen aan diverse workshops en vindt de verkiezing van de "Vrijwilliger van het jaar" plaats.

De gemeente Goedereede geeft op deze wijze haar vrijwilligers ook dit jaar weer een blijk van waardering voor hun geweldige inzet. Alle vrijwilligers binnen de gemeente Goedereede zijn van harte welkom op deze feestavond. Meer informatie over de feestavond en het aanmeldformulier voor de workshops vindt u op verenigingsloket/NL DOET 2012 of u kunt contact opnemen met het verenigingsloket van de gemeente Goedereede via 0187-491500.