Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

NL DOET 2013 op Goeree-Overflakkee

Op 15 en 16 maart 2013 zal de landelijke actie NL.Doet weer plaatsvinden. NL DOET is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en wordt ondersteund door het Oranje Fonds. Het verbindt maatschappelijke organisaties met mensen die een dag of een dagdeel voor hen in actie willen komen. NL DOET mobiliseert nieuwe vrijwilligers en netwerken en helpt duizenden organisaties vooruit.

  • NL DOET is het betere dagje uit
  • NL DOET vergroot de maatschappelijke betrokkenheid
  • NL DOET is een goede teambuildingsactiviteit
  • NL DOET laat u kennismaken met een andere 'wereld'
  • NL DOET levert u een blijvende, bijzondere ervaring op

Ook het vrijwilligerssteunpunt 't Punt van de SWO werkt aan deze dagen mee. In de Gemeente Goeree-Overflakkee gaan zij op vrijdag 15 maart 2013 in samenwerking met het activiteitencentrum van Pameijer een verwendag organiseren voor hun bezoekers. Deze dag zal van 11:00 uur tot 16:00 uur plaats vinden. Zij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij: het verzorgen van de lunch, kapper, pedicure, bloemschikken, koffie schenken enz. Wilt u ook komen helpen? Verzamel uw collega's, een groep vrienden, sportkameraden of familie en zet 15 maart in uw agenda.

Meld u aan bij Nely de Vos van het vrijwilligerssteunpunt 't Punt, tel. 0187-641344 (SWO) of via e-mail: info@tpunt.nl. Ook kunt u zich aanmelden via www.nldoet.nl.