Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Nog 4 dagen om enquete Oolgtensplaat in te leveren

De dorpsraad van Ooltgensplaat is blij met het grote aantal ingevulde enquêtes die zij tot op heden mochten ontvangen. Het gaat hier om een tussenstand, u heeft nog tot en met uiterlijk maandag 8 oktober 2012 de tijd om de enquêtes in te leveren bij één van de inleverpunten: EMTÉ Supermarkt (Weespad 33), Drogisterij Molendijk (Molendijk 4) en Electronic Partner J. v.d. Berg (Molendijk 21).

Uit zeker 99% van de reacties blijkt tot op heden dat een dorpsraad in dit dorp zeker gewaardeerd wordt door de bewoners van Ooltgensplaat en betrokken bewoners uit het buitengebied. Op de bewonersavond die gehouden wordt op 1 november 2012 in het Multi Functioneel Centrum (MFC) vanaf 20:00 uur zal heel wat te bespreken zijn. De dorpsraad waardeert dan ook de toezegging van het college van burgemeester en wethouders en (enkele leden van) de raad om hierbij aanwezig te zijn, zodat ook zij kunnen horen wat er in het dorp leeft.

Ook de leerlingen van groep 7/8 van de basisscholen in Ooltgensplaat zullen blij zijn met deze tussenstand, nu zij zich niet voor niets ingezet hebben met het huis-aan-huis verspreiden van de enquêtes. Heeft u geen enquête ontvangen dan kunt u deze alsnog downloaden via www.dorpsraadooltgensplaat.nl. U kunt ook contact opnemen via telefoonnummer: 0187-485222 (bereikbaar in de avonduren) of via e-mail: info@dorpsraadooltgensplaat.nl. De dorpsraad wil mensen die wellicht, om wat voor reden dan ook, moeite hebben met het invullen van de enquête daar graag een handje bij helpen. Schroom ook dan niet om even te bellen met bovenstaand telefoonnummer.