Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

OmloopNieuwsRadio 2009

Radio Goeree Lokaal presenteert op 28 en 29 augustus 2009 OmloopNieuwsRadio. Zesentwintig uur lang volgt de lokale omroep uit Goedereede de lopers van de Omloop van Goeree-Overflakkee op de voet. Zodat u als luisteraar geen stap hoeft te missen.

OmloopNieuwsRadio
Net als andere jaren bevat OmloopNieuwsRadio naast de live verslagen vanuit het lopers veld ook een aantal vaste items. Zo is er ieder uur het item 'Loper Belicht', waarin er live contact wordt gezocht met een deelnemer waarin hij zijn of haar verhaal en ervaringen kan vertellen aan de luisteraars en daarnaast is er de mogelijkheid voor de groetjes en verzoekjes. Hierin kunt u de lopers en de vrijwilligers tijdens de Omloop ondersteunen met een groet of muzikaal verzoek. Hiervoor kunt u mailen naar omloop@rgl.nl. Verder geeft RGL informatie over de goede doelen van dit jaar, medische tips, het actuele weerbericht en belangrijke actuele informatie. Tijdens de omloop is tevens het geluid van OmloopNieuwsRadio te beluisteren via TV Goeree.

RGL's Omloopsite
Radio Goeree Lokaal heeft naast haar eigen homepage op het internet een speciale Omloopsite gelanceerd. Op de site vindt men informatie en actueel nieuws over de Omloop van Goeree-Overflakkee en OmloopNieuwsRadio. De site is op te vragen via www.rgl.nl/omloop. Tijdens de Omloop van G-O op 28 en 29 augustus speelt het internet, naast het 26-uurs radioprogramma, een prominente rol.

Het internet team zorgt elk uur voor actueel nieuws uit het lopers veld en is er een uitgebreide fotogalerij te bezichtigen. Tevens vindt men op de site meer informatie over de radio uitzending, de route van de Omloop, de goede doelen en de sponsorgalerij.

OmloopNieuwsRadio, vanaf 18:00 uur op vrijdagavond 28 augustus 2009 bij Radio Goeree Lokaal via FM 105.6 en via de Kabel op 105.9 Mhz (in de gemeente Goedereede).