Nu op de radio: Archipel bij nacht

Onderhoud en vernieuwen zendantenne Radio Goeree Lokaal

Vrijdag 12 maart 2010 zal de zender van Radio Goeree Lokaal tijdelijk uit de lucht zijn voor groot onderhoud en het vernieuwen van de  zendantennes. Tussen 12:00 en 18:00 uur zullen de werkzaamheden plaatsvinden aan de zendmast aan de hofdijkseweg 46a in Ouddorp. Tijdens die uren zal er dus niets te horen zijn op de ether frequentie FM 105.6.

Na 18:00 uur zal de zender weer opgestart worden en is het signaal weer optimaal te ontvangen in de gemeente Goedereede en omstreken. De huidige antennes die al meer dan tien jaar oud waren zijn volgens het bestuur van de lokale omroep ernstig aan vervanging toe. De laatste maanden kwamen er steeds meer telefoontjes, van met name luisteraars van buiten de gemeente grenzen, dat de signaal sterkte steeds minder werd. Met het plaatsen van de nieuwe antennes zal het signaal de komende jaren weer op de gewenste sterkte en niveau zijn.

Tevens is de lokale omroep nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor diverse bestaande en nieuwe programma's. Dus zoek je een nieuwe hobby, meld je dan aan als medewerker bij radio goeree lokaal. Mail snel naar: redactie@rgl.nl.

Radio Goeree Lokaal zendt uit via FM 105.6, op de kabel via 105.9 Mhz en via internet; www.rgl.nl.