Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Ondertekening plan bouwproject Westplaat

Foto behorende bij Ondertekening plan bouwproject Westplaat
Foto behorende bij Ondertekening plan bouwproject Westplaat

Op vrijdagochtend 8 oktober 2010 is door burgemeester Zevenbergen en de heer Bouter van Bogor Projectontwikkeling B.V. de samenwerkingsovereenkomst getekend van een nieuwbouwproject  in de Westplaat. Het bouwproject behelst de bouw van 90 woningen.

In het bouwplan is met verschillende doelgroepen rekening gehouden. Er worden 19 huurwoningen, 10 jongerenappartementen, 14 starterswoningen, 17 luxe appartementen, 10 middeldure rijwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen ge-bouwd.

Planning
De woningen worden ten oosten van de Anne Franklaan gebouwd. De verkoop start in februari 2011. De grond wordt in de periode tussen maart en juli 2011 door de gemeente bouwrijp gemaakt. Naar verwachting wordt in juli volgend jaar begonnen met de bouw van de starterswoningen en de huurwoningen.

Informatiebijeenkomst
Volgende maand wordt door de projectontwikkelaar een informatiebijeenkomst over het bouwproject georganiseerd. Meer informatie daarover volgt te zijner tijd. Direct omwonenden van het gebied waar het bouwplan wordt gerealiseerd worden persoonlijk uitgenodigd.