Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Onderzoek brand shoarmazaak nog steeds gaande

Foto

Het onderzoek naar de brandstichting bij shoarmazaak Efes Döner loopt nog steeds. In de nacht van zondag 21 op maandag 22 juli 2013 werd er brand gesticht in de horecazaak aan het Zandpad in Middelharnis. De shoarmazaak en het aangrenzende leegstaande winkelpand gingen in vlammen op.

Een 21-jarige man uit Vierpolders die wordt verdacht van het aansteken van de brand in shoarmazaak Efes Döner in Middelharnis is voor zijn leven getekend. De 21-jarige verdachte kreeg vuur over zijn gelaat en de rest van zijn lichaam. De politie onderzoekt of deze man de aanstichter is van de brand. De verdachte ligt nog steeds in het ziekenhuis en is niet in staat om te worden ondervraagd door de politie.

Efes Döner was sinds maart 2011 te vinden aan het Zandpad in Middelharnis. Liefhebbers konden er (Turkse) pizza's, kapsalons, schotels en snacks bestellen. Veel mensen kenden Efes Döner van de verkoopwagen, die voorheen te vinden was bij de parkeerplaats naast de oude locatie van Blokker aan het Kerkepad. Of Efes Döner een herstart gaat maken is niet bekend.