Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Ongeval met beknelling nabij Goedereede

Foto behorende bij Ongeval met beknelling nabij Goedereede
Foto behorende bij Ongeval met beknelling nabij Goedereede
Foto behorende bij Ongeval met beknelling nabij Goedereede

Op zaterdagmiddag 9 mei 2009 rond 17:55 uur vond er op de N57 een ongeval plaats. Verschillende ambulances, brandweereenheden, politievoertuigen en de traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Volgens ooggetuigen was de bestuurder van een personenwagen continu aan het inhalen op de N57, juist op het stuk waar dat verboden is. Dit ging goed tot net voor de stoplichten tussen Ouddorp en Goedereede.

Een 38-jarige automobilist uit Dordrecht botste tegen een andere auto met daarin een gezin met twee kinderen. De man uit Dordrecht, die met zijn 73-jarige vader in de auto reed in de richting van Goedereede, raakte door onbekende oorzaak met zijn wielen in de berm waarna hij de macht over het stuur verloor. Hij reed vervolgens de verkeerde weghelft op botste frontaal op een tegenligger met daarin het gezin uit Ouddorp, een vader, een moeder en twee zoontjes van één en vijf jaar oud.

De beide auto's raakten zwaar beschadigd en alle inzittenden van de auto's zijn met verschillende verwondingen naar een ziekenhuis overgebracht. De 38-jarige man uit Dordrecht is aangehouden voor rijden onder invloed. De aanrijding leverde veel hinder op voor het verkeer. De verkeersongevallendienst van de politie Rotterdam-Rijnmond onderzoekt de toedracht van de aanrijding.